Jubilarna 100 vožnja

Nakon četri godine postojanja i održanih 99 rekreativnih vožnji, Udruženje „ECO BIKE“ iz Požarevaca vas poziva na „Jubilarnu 100 vožnju“ biciklista rekreativaca na relaciji Požarevac – Kostolac – Požarevac u nedelju 5. juna 2016.

Skup biciklista je kod gradske fontane u periodu od 9:30 do 10 časova, nakon čega bi se krenulo u koloni kroz ulice Lenjinova, Vojske Jugoslavije, sela Ćirikovac, sela Klenevnik, Kostolac (pauza u centralnom parku) i nazad za Požarevac.

Cilj ove akcije je promovisane rekreativnog sporta, zdravog života, aktivnog boravka u prirodi i zaštite životne sredine i to sve povodom jubilarne 100 vožnje koje organizuje Udruženje rekreativnog ekološkog biciklizma „ECO BIKE“ iz Požarevca.

Istog dana u Svetu se proslavlja „Svetski dan zaštite životne sredine (World Environment Day)“ koji okuplja širom sveta sve zaljubenike u prirodu i čiste izvore prevoza. Globalni događaj i naš jubilej su samo jedan od razloga zašto u nedelju treba izaći iz svojih domova i dati doprinos u razvoju rekreativnog biciklizma.

U očekivanju dobre i pozitivne atmosfere ulicama Požarevca i Kostolca, srdačno vas pozdravlja Uprava Udruženja.

Pročitaj sličnu temu