Priznanja na kraju sezone

Povodom završetka ovogodišnje biciklističke sezone, udruženje „ECO BIKE“ je priredilo svečanost za svoje članove i prijatelje. U prostorijama Mesne zajednice „Bulevar“ analizirali su se razultati svih sportsko – rekreativnih aktivnosti, a najuspešnijim biciklistima predsednik udruženja Miloš Panić je uručio pehare, plakete, medalje i diplome.

O značaju rekreacije u prirodi i očuvanju životne sredine svi znamo, ali malo ko želi da se pokrene i preduzme nešto. Delovanje ovog udruženja je veliko, jer osnovna vizija je da Udruženja “ECO BIKE” postane ime za koje se vezuje pozitivna afirmacija u ekološkom smislu, udruženje koje uz dobru volju stvori ljude koji voli rekreativni biciklizam, svoje okruženje i poštuju prirodu zbog koje postoji.

Dobitnici medalja su: Goran Nestorović, Suzana Šuster Radojević, Sanja Jovanović, Tanja Nestorović, Dejan Rajić, Radmilo Popović i  Lazar Živanović. Osvajači pehara za četvrto mesto Danijela Rajić Damnjanović, za treće mesto Saša Stanojević, za drugo mesto Saša Mihajlović i apsolutni pobednik po broju pređenih kilometra za ovu godinu je Marjan Smiljković koji osvaja prvo mesto.

Pored razvoja rekreativnog biciklizma, Udruženje u slobodno vreme organizuje izlete u prirodi sa akcentom na upoznavanje prirode i lepote Srbije kroz razvoj planinarenja. Predsednik udruženja je takođe nagradio najaktivnije članove i to sledeći redosledom madalja.

Bronzano odličije osvojio je: Dragan Nerandžić, Željko Stojnić, Biljana Petrović, Sreten Pavlović, Veljko Mihajlović, Jovana Tubić, Jakov Dragoš, Marija i Denis Stojadinović, Angleina i Miljana Stojadinović, Ana Komatina, Predrag Adamović, Marjan Smiljković, Nataša Jovanović, Vesna Pavlović, Marko Perić, Aurora Brogna i Iva Rajić.

Srebrnim medaljama su se okitili: Vesna i Saša Mihajlović, Neša Damnjanović, Dejan Stojadinović i Sandra Milosavljević.

Dobitnici zlatnih odličija su Danijela Rajić Damnjanović i porodica Jovanović u sastavu Mateja, Teodora, Ivana i Marko, koji su pored zlatnih medalja dobili i zlatan pahar kao najuspesnija porodica Udruženja “ECO BIKE”-a.

Za doprinosu u razvoju Udruženja ove godine dobija Vesna Pavlović (privatnik)  i dr Goran Nestorović (član gradskog veća zadužen za obrazovanje).

Na kraju pored pregršt madalja koje je uručio predsenik Udruženja Miloš Panić, treba napomenuti da svi moramo da radimo na jačunju rekreacije, motivacije i očuvanja životne sredine, jer samo tako možemo svi da uživamo u benefitu koja nam priroda nesebično pruža.

Pročitaj sličnu temu